WEB SİTESİ GİZLİLİK POLİTİKASI

Green Climate, internet sitesi ziyaretçilerinin gizliliğini korumayı taahhüt etmektedir.

Bu Gizlilik Politikası, kişisel bilgilerinizi nasıl topladığımızı, işlediğimizi, üçüncü taraflarla nasıl paylaştığımızı ve bilgilerinizi nasıl koruduğumuzu detaylandırmaktadır. Ayrıca, bu politika kapsamında, bilgilerinizin doğruluğunu nasıl denetleyebileceğinizi ve isteğiniz doğrultusunda bilgilerinizi nasıl silebileceğinizi açıklamaktadır. “Hizmet” olarak adlandırılan tüm hizmetlerimiz için bu Gizlilik Politikası geçerlidir.

Veri Sorumlusu olarak, kişisel veri, bir gerçek kişiye ait bilgileri ifade etmektedir; örneğin isim, soy isim, doğum tarihi veya telefon numarası gibi. Kişisel verileriniz, Green Climate olarak, ATSO Ticaret Sicil Müdürlüğü’ne kayıtlı şirketimiz tarafından, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) ve ilgili mevzuat gereği işlenmektedir. Gizliliğinizi ve kişisel verilerinizi korumaya büyük özen gösteriyoruz. Bu çerçevede, kişisel verilerinizi KVKK ve diğer ilgili mevzuata uygun şekilde işlemekte, güvenli bir şekilde saklamakta ve hukuka aykırı erişimlere karşı gerekli güvenlik önlemlerini almaktayız.

Gizlilik Politikasının Kapsamı ve Toplanan Veriler: Şirketimiz, kişinin kendi isteğiyle veya açıkça onay vermesi durumunda bilgilerini toplamaktadır. İnternet sitemizi ziyaret ettiğinizde, sunucularda depolanan bazı bilgiler şunlar olabilir: İsim, Soy isim, Adres, Posta kodu, E-posta, Telefon/Faks numarası. Bu veriler, site kullanıcısı hakkında bilgi sağlamak için kullanılabilir, ancak sadece anonim olarak işlenir. Bu verilerin üçüncü taraf hizmet sağlayıcısına aktarılması durumunda, mevcut yasal düzenlemelere uygun olarak veri güvenliği sağlanır. Kişisel bilgilerinizi paylaştığınızda, Şirket olarak bu bilgileri yasal sınırlamalar ve kullanıcının onay beyanında belirtilen çerçeve içinde kullanacağımızı ve işleyeceğimizi taahhüt ederiz.

Kişisel Verilerin Kullanım Amaçları: Kişisel verileriniz ve çerezler, aşağıdaki amaçlar doğrultusunda kullanılmaktadır:

  • Kullanıcı deneyimini özelleştirme: Kişisel verileriniz, size daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunmak için kullanılabilir. Örneğin, tercihlerinizi ve ilgi alanlarınızı anlamak ve size uygun içerikleri sağlamak amacıyla kullanılabilir.
  • Kullanıcılarla iletişimin sağlanması: İletişim bilgilerinizi kullanarak sizinle iletişim kurabiliriz. Bu, size güncellemeler, bildirimler veya pazarlama materyalleri göndermek için olabilir.
  • Rekabet: Kişisel verilerinizi, kampanyalar, anketler veya yarışmalar gibi rekabetçi faaliyetler için kullanabiliriz. Bu, ödüllerin dağıtılması veya puanlama gibi işlemleri içerebilir.
  • Analiz ve pazar araştırması yapma: Kişisel verileriniz, hizmetlerimizi ve kullanıcı davranışını anlamak, analiz etmek ve iyileştirmek için kullanılabilir. Pazar eğilimlerini ve taleplerini değerlendirmek için pazar araştırmaları yapabiliriz.
  • İnternet sitesini yönetme ve kayıt tutma: Kişisel verileriniz, internet sitesinin yönetimi, güvenliği ve performansının sağlanması için kullanılabilir. İnternet sitesi kullanımıyla ilgili istatistikleri analiz etmek ve kayıtları tutmak amacıyla kullanılabilir.

Üçüncü Kişilerle Veri Paylaşımı: Sunulan hizmetin bir parçası olarak, kişisel verileriniz, yukarıda belirtilen amaçlarla ilgili olarak üçüncü taraflarla paylaşılabilir. Bu tür bilgi paylaşımları, ilgili mevzuata uygun olarak ve mevcut sözleşmelere dayanarak gerçekleştirilir. Ancak, bu Gizlilik Politikası, üçüncü tarafların gizlilik uygulamalarını kapsamamaktadır ve bu tür üçüncü tarafların gizlilik politikalarından veya uygulamalarından Şirket sorumlu değildir. Şirketin kontrolü dışındaki uygulamalar tarafından toplanan bilgiler, üçüncü taraf internet siteleri ve platformları veya Şirketin sponsor olduğu veya katıldığı üçüncü taraf internet siteleri üzerindeki başlıklar, kampanyalar ve diğer reklam veya tanıtımları kapsamamaktadır.

Çerez Kullanımı: Şirket, kişisel verilerin bazılarını çerezler aracılığıyla elde edebilir. Çerezler, bir internet sitesinin kullanıcının tarayıcısına gönderdiği küçük metin dosyalarıdır. Teknik iletişim dosyaları olarak da adlandırılan çerezler, internet sitesinin kullanımını kolaylaştırmak amacıyla bilgileri depolar ve kullanıcı deneyimini geliştirmeye yardımcı olur. Örneğin, çerezler, bir kullanıcının siteyi kaç kez ziyaret ettiğini, hangi sayfalara eriştiğini ve tercihlerini hatırlamak için kullanılabilir. Ancak çerezler, kişisel veri veya diğer hassas bilgileri toplamak için tasarlanmamıştır. Tarayıcı ayarlarınızı değiştirerek çerezleri kabul etmeme veya çerez gönderildiğinde uyarı alabilme seçeneğine sahipsiniz.

Diğer İnternet Sitelerine Verilen Bağlantılar: Şirket internet sitesi, üçüncü taraf internet sitelerine yönlendiren bağlantılar içerebilir. Ancak bu Gizlilik Politikası, bu internet siteleri için geçerli değildir. Şirket, bu bağlantılı internet sitelerinin gizlilik uygulamalarından sorumlu değildir. Bu nedenle, bu internet sitelerini ziyaret ettiğinizde ilgili gizlilik politikalarını incelemeniz önemlidir.

Sosyal Medya: Şirket internet sitesi, üretilen hizmetlerin ve ürünlerin sosyal medya ağlarında paylaşılabilmesi için sosyal medya bağlantıları sağlayabilir. Bu bağlantıları kullanarak içerikleri paylaşabilirsiniz. Ancak, sosyal medya ağlarının gizlilik politikaları ve uygulamaları Şirketin kontrolü dışındadır ve Şirket bu politika ve uygulamalardan sorumlu değildir. Bu nedenle, sosyal medya ağlarının gizlilik politikalarını incelemeniz önemlidir.

Bilgi Güncelleme ve Değişiklik: Şirket, gizlilik ve veri koruma prensiplerini güncel tutmak ve mevzuata uygun hale getirmek için Gizlilik Politikasını zaman zaman güncelleyebilir. Güncellenmiş Gizlilik Politikası internet sitesinde yayınlanır. Güncel Gizlilik Politikasına www.greenclimate.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Şirketin hizmetlerini veya uygulamalarını kullanmaya devam etmeniz, yapılan değişiklikleri kabul ettiğiniz anlamına gelir. Güncellenen Gizlilik Politikası hükümleri, yayınlandığı tarihte yürürlüğe girer.

İşlenen Kişisel Veri Kategorileri ve İşleme Amaçları: Paylaştığınız kişisel veriler, Şirketin sunulan hizmetleri gerçekleştirebilmesi, sözleşmelerin yerine getirilmesi, teknolojik gerekliliklerin karşılanması, ürün ve hizmetlerin geliştirilmesi, kamu güvenliği ile ilgili hususlar, hukuki uyuşmazlıklar, talep halinde yetkilendirilmiş kurumlarla bilgi paylaşımı ve reklam tercihlerinin analizi gibi amaçlarla işlenebilir. Bu veriler, 6698 sayılı KVKK ve ilgili ikincil düzenlemeler çerçevesinde işlenir.

Verilerin Saklama Süresi: Üyelik süresi veya satış işlemleri süresince doğrudan paylaşılan veriler, ilgili süre boyunca saklanır. Bülten aboneliklerine yönelik paylaşılan veriler ise abonelik devam ettiği sürece saklanır.

Kişisel Verilerin İşlenme Yöntemleri: Kişisel verileriniz, otomatik veya otomatik olmayan yöntemlerle işlenebilir. Bu işlem, veri kayıt sisteminin bir parçası olmak üzere elektronik veya fiziksel ortamlarda gerçekleştirilebilir.

Üçüncü Kişilere Veri Aktarımı: Kişisel verileriniz, ana hissedarlar, hissedarlar, reklam verenler, iş birliği yaptığımız veya hizmet aldığımız kişi veya kuruluşlar, program ortakları, yurtiçi/yurtdışı iştiraklerimiz ve diğer üçüncü taraflarla yasal çerçeve içinde paylaşılabilir. Mahkemelerden gelen resmi talepler kapsamında da verileriniz resmî kurumlarla paylaşılabilir.

Veri Sahibinin Hakları: Veri sahipleri, kişisel verilerinin işlenmesiyle ilgili herhangi bir şikâyet durumunda, yetkili veri koruma denetim kurumu üzerinden şikâyette bulunma hakkına da sahiptirler. KVKK yürürlüğe girmeden önce elde edilen kişisel veriler şirket, KVKK’ nın yürürlük tarihinden önce elde ettiği kişisel verileri, mevzuata uygun olarak işlemektedir. Bilgi Güvenliği ve Veri Koruma Şirket, kişisel verilerinizi koruma altına almak için gerekli teknik ve organizasyonel güvenlik önlemlerini almaktadır. Verilerinizin yetkisiz erişime, kayba, değişikliğe veya ifşaya karşı korunmasını sağlamak için gerekli tedbirleri almaktadır. Sonuç olarak, Şirket gizlilik politikası çerçevesinde kişisel verilerinizi işlerken gizlilik ve veri koruma ilkelerine uyar. Bu politika, kişisel verilerin nasıl işlendiğini, hangi amaçlarla kullanıldığını, üçüncü taraflarla paylaşılabileceğini ve veri sahiplerinin haklarını açıklamaktadır. Gizlilik politikasında belirtilen haklarınızı kullanmak için şirket ile iletişime geçebilirsiniz.

daha fazla bilgi için

Hemen iletişime geçebilirsiniz

İletişim Bilgileri

Telefon

+90-850-308-6442
+90-532-364-8448

Konum

Çalkaya, Mir Plaza, Serik Cad No:218/C, 07112 Aksu/Antalya

© 2023 Green Climate Technology  Tüm Haklar Saklıdır.